Uitkeringsgerechtigden

Als iemand zijn of haar baan kwijtraakt, verliest de betreffende persoon meer dan een inkomen. Namelijk een baan en contacten met collega’s. Dit heeft een negatieve invloed op de eigenwaarde van de persoon. Immers iedereen wil graag een bijdrage leveren aan de maatschappij. Dit versterkt het gevoel van eigenwaarde en biedt perspectief voor een betere toekomst. Het is daarom belangrijk om de waarde in werk (terug) te vinden maar nog belangrijker is het om een kans op de arbeidsmarkt te krijgen.

Door onze samenwerkingsverbanden met het UWV en gemeenten kunnen wij efficiënt een werkplek realiseren. Daarnaast kennen wij de regelgeving, begeleiden wij de kandidaat en handelen wij alle formaliteiten af. Sterken nog wij bieden onze gemotiveerde kandidaten een baangarantie.

Onze ervaring is dat mensen ook als ze lange tijd uit het arbeidsproces zijn geweest erg blij zijn weer aan het werk te kunnen en een bijdrage kunnen leveren aan een organisatie en de maatschappij. Uiteraard selecteren onze consultants zeer strikt op gemotiveerde kandidaten, daar kunt u op vertrouwen. Wilt u hierover meer informatie? Bel ons dan op 085-4018173 of stuur ons een bericht.