Kandidaten

De stelling van WORK@PROGRESS is “iedereen heeft recht op (passend) werk. Dus heten we ook iedereen van harte welkom om zich bij ons aan te melden. Wij zijn een organisatie die de juiste match weet te maken op de arbeidsmarkt.
Door de expertise van onze mensen zijn wij in staat de juiste inschatting te maken om jou aan een passende werkomgeving te helpen. Wij zijn actief met de volgende activiteiten en doelgroepen.

• 50+
• Arbeidsbeperkt
• Uitkeringsgerechtigd
• Uitzenden en Detacheren
• Outplacement

Wij zijn in staat om de werkgevers jouw kwaliteiten te laten zien, wat voor achtergrond jij ook hebt. Wij gaan met jou in gesprek om te kijken welke baan het beste bij jou past. Op basis daarvan stellen wij een profiel op om te kijken waar jij het beste past.
Wij zijn geen jobcoaches maar echte personeelsbemiddelaars, maar wel met een passie voor mensen om ons heen. Voor ons is iedereen gelijk en wij willen voor iedereen de optimale kansen creëren.

Onze kracht
Door onze kennis van de arbeidsmarkt en de expertise van de vraag die wij hebben bij onze opdrachtgevers. Hiermee kunnen wij jouw talenten in kaart brengen tijdens onze gesprekken met jou. Wij zijn eerlijk in onze aanpak en houden je een spiegel voor. Wij brengen de kansen voor jou ik kaart en gaan met jou een plan van aanpak maken om een passende betrekking te vinden waar je weer mee kunt deelnemen aan het arbeidsproces.