Jobcoaches

Uw organisatie heeft cliënten die u begeleid in diverse trajecten variërend van ‘workfit’ tot ‘jobready’. Wij hebben de afgelopen jaren een schat aan ervaring opgebouwd in de vervolgtrajecten daarvan, onze kracht ligt in het begeleiden en begrijpen van deze vervolgstap, zowel richting uw cliënten als naar de nieuwe werkgever en leidinggevenden.
Graag maken we een afspraak met u om te beoordelen of we een toegevoegde waarde voor uw organisatie én uw cliënten kunnen zijn.

Wij gaan graag de samenwerking aan met:

• Jobcoaches
• Re-integratiebedrijven
• Zorginstellingen
• Arbodiensten

Doel Work@Progress

Ons doel is om mensen via betaald werk een deel van hun maatschappelijke onafhankelijkheid terug te geven en te laten ervaren. Het begeleiden op de werkvloer laten we graag aan u over, het zijn van een begripvolle juridisch werkgever en ‘buffer’ naar de (vaak harde) arbeidsmarkt zien wij als onze specialiteit.

Wij zien onze dienstverlening als ontbrekende schakel tussen een beschermde omgeving en de onbeschermde arbeidsmarkt. Wij gaan graag de samenwerking met u aan om samen een optimaal resultaat te behalen. Wij hebben de expertise op de arbeidsmarkt en wij weten hoe het werkt om uw kandidaten weer terug in het arbeidsproces te krijgen. Wilt u graag meer informatie of een afspraak maken? U kunt ons bereiken op 085-4018173 of stuur ons een bericht.