arbeidsbeperkt

Gedurende de afgelopen jaren hebben wij specialistische kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van het introduceren of re- integreren van mensen met een arbeids beperking. Wij hadden vóór de invoering van de participatie wet ‘de handschoen’ al opgepakt en een brede kennis opgebouwd van de waardevolle plaats die deze deelnemers van de arbeidsmarkt verdienen. Of het nu gaat om wet en regelgeving, of zinvolle inzet van Wajongers/ Participanten in diverse vakgebieden, wij zijn uitstekend (of bij uitstek) in staat om ook voor deze doelgroep ontwikkeling te bieden in arbeidsparticipatie. Ons credo in deze is; “Werk is de beste Zorg”.

Als werkgever adviseren wij u graag hoe de ‘doelgroep’ ook in uw organisatie inzetbaar is, als ‘doelgroeper’ kunnen wij voor jou fungeren als een begripvolle/ waardevolle werkgever of intermediair.

Let wel op, wij zijn geen jobcoach organisatie, maar hebben goede en warme contacten met begeleidende jobcoaches en re- integratie bureaus en kunnen ook op dat gebied uitstekend adviseren en informeren. Wilt u meer informatie wat wij hierin voor uw organisatie kunnen betekenen? Neemt gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie. U kunt ons bellen op 085-4018173 of stuur ons een bericht.