50 plus doelgroep

Door de sterk ontwikkelende arbeidsmarkt is er een groeiende groep mensen die langdurig hebben gewerkt in een of meerdere vakgebieden. Een aantal van deze mensen zijn boven de 50 en zijn al (geruime) tijd uit het arbeidsproces. Dat is jammer, want deze mensen hebben expertise die nog heel goed in te zetten is voor de meeste organisaties. Bovendien hebben deze mensen nog veel andere voordelen. Heeft u weleens hieraan gedacht?

• Loyaal ze zijn dankbaar om met uw organisatie een verbinding aan te mogen gaan.
• Kennen de klappen van de zweep, ze zijn niet snel van slag maar door ervaring schakelen ze op de juiste manier.
• Inhoudelijk hebben ze zeer veel kennis wat van toegevoegde waarde is.
• De kans dat ze gaan veranderen van werkgever is klein.
• Ze zijn het waard om in te investeren, ze zullen deze investering toewenden ten gunste van uw organisatie.
• Ze verschijnen uitgerust op de werkplek, geen kleine kinderen meer.
• Ze zijn flexibel omdat de thuissituatie dat meestal makkelijker toelaat.
Graag kijken wij samen met u naar de mogelijkheden of wij deze doelgroep weer in kunnen zetten op een gewaardeerde plek. Onze kandidaten staan te popelen om uw organisatie te versterken.

Bovendien nemen wij voor u het werkgeversrisico over, u kunt dan eerst ervaren hoe de kandidaat voor uw organisatie van toegevoegde waarde kan zijn.
Wij organiseren voor werkgevers en werknemers netwerkbijeenkomsten waar werkgevers en werknemers kennis kunnen maken. De vorm waarin deze bijeenkomsten worden georganiseerd variëren van workshops, vrijdagmiddagborrels tot bedrijfsbezoeken bij potentiële werkgevers in ons netwerk. Wilt u meer informatie over onze werkwijze neemt u dan gerust contact op. Telefoon 085-4018173 of stuur ons een bericht